#

H Rihanna με στριγκάκι και μπότες [φωτο]

Τι θαύμα έκανε πάλι η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna και δεν σταματά να τροφοδοτεί τους θαυμαστές της με πικάντικες πόζες της;

Αυτή τη φορά, αφορμή για τη σούπερ σέξι πόζα της Ριάνα (Rihanna) ήταν το “ευχαριστώ” που ήθελε να εκφράσει στον οίκο Prada και συγκεκριμένα στη σχεδιάστρια Μιούσια Πράντα (Miuccia Prada) για τις μπότες που σχεδίασε ειδικά για εκείνη.

Να ευχαριστήσει τη Μιούσια Πράντα για τις μπότες που σχεδίασε ειδικά για εκείνη ήθελε η Rihanna και φωτογραφήθηκε έτσι. Τι πιο φυσικό να τις φορέσει και να τις απαθανατίσει.

Έλα όμως που η φωτογραφία που τράβηξε h Rihanna στο Instagram δείχνει κάτι πολύ παραπάνω από το νέο της απόκτημα.
Η 25χρονη σταρ Rihanna φόρεσε τις μπότες της που, όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα δένουν σε μια ζώνη από τη μικροσκοπική της μέση, και ένα δαντελένιο στριγκάκι, γύρισε πλάτη στην κάμερα και “κλικ”. Ιδού το αποτέλεσμα που σκανδαλίζει όποιον τη βλέπει.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:
rihanna-string 2

Με σώμα που θα ζήλευε και το πιο διάσημο μοντέλο η Rihanna ποζάρει προκλητικά και στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία ευχαριστεί με τον δικό της τρόπο τη Μιούσια. (παραθέτουμε το τουιτ χωρίς μετάφραση για ευνόητους λόγους: “Gotcha b***h tip toeing on my marble flo’!!! Sick a** custom Prada boots! Miuccia you RULE!!! Thank you'”

Δείτε είναι η Ελληνίδα Dj που ξετρέλανε τη Rihanna και τον Eminem.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!