Τόμας Πρωτόπαπας: πώς εξελίσσεται η υγεία του, τι ακριβώς συνέβη

Τι ακριβώς συνέβη στο ατύχημα που είχε ο Τόμας Πρωτόπαπας; Τι γράφουν οι συνάδελφοι του για το ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα;

Εδώ και μερικές ώρες ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΚΑΤ τραυματισμένος σοβαρά από τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό. Είναι σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι, και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα που μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην εντατική και υποστηρίζεται με μηχανήματα.

Στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα του και κάποιοι στενοί του φίλοι. Ο πατέρας του έφτασε με πτήση από το Λονδίνο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Το μεσημέρι τον επισκέφθηκε και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης.

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στο ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπας:

Το πρωί Κυριακής και ο 25χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται στην Αττική Οδό με προορισμό τα Σπάτα, όπου πήγαινε για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής, «Dr Cook».

Στον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Αττική Οδό, όπου είχε σταματήσει ο Τόμας Πρωτόπαπας για να τηλεφωνήσει στην παραγωγό και να ζητήσει οδηγίες, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο υπάλληλος της Αττικής Οδού, καρφώθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του νεαρού ηθοποιού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο Τόμας Πρωτόπαπας, που εκείνη τη στιγμή δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε μέτρα μακριά.

Σοκαρισμένοι είναι από την είδηση φίλοι και συνάδελφοι του Τόμας Πρωτόπαπα οι οποίοι στέλνουν τις ευχές τους ελπίζοντας να πάνε όλα καλά μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter.

Διαβάστε τι γράφουν για τον άτυχο νεαρό ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα:
7361f89b45e70503e1cc1322b3218fd4

5e382aa03dcad75a6801699a87e082f6

Διαβάστε τι είπαν οι γιατροί του Τόμας Πρωτόπαπα για τη δωρεά οργάνων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.