Ποιον βουλευτή της Χρυσής Αυγής “έκραξαν” στη Ζάκυνθο

Ποιον βουλευτή της Χρυσής Αυγής “έκραξαν” στη Ζάκυνθο; Γιατί βρίσκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο;

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ζάκυνθο, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή κόμματος Ιωάννη Λαγού στη Ζάκυνθο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λαγός βρίσκεται στην Ζάκυνθο για να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης (διανομή τροφίμων) αλλά και να μιλήσει το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

christos lagosΌταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λαγός, μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με την αστυνομία που ήταν από νωρίς στην περιοχή και είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους, να αποτρέπει τα χειρότερα.

Ο βουλευτής Χρήστος Λαγός ζήτησε να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συγκεντρωθούν το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος, ενώ είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας: «Ήρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες».

Δείτε το βίντεο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον Χρήστο Παππά να ουρει έξω από το κανάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.