#

Νέα τροπή στην υπόθεση Καραμανλή με τις υποκλοπές

Ποια είναι η νέα τροπή στην υπόθεση του Καραμανλή με τις υποκλοπές που ανάβει φωτιές κατά πληροφορίες;

Φωτιές ανάβει ξανά το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή το οποίο οι δικαστικές αρχές συνδέουν ευθέως με τις τηλεφωνικές υποκλοπές . Κατά πληροφορίες , ζητήθηκε άδεια από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να συνδεθούν οι δύο υποθέσεις με καθυστέρηση όμως αρκετών ετών και με τους πρωταγωνιστές δικαστικούς να βρίσκονται σήμερα σε άσχετα πόστα.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Ορνεράκης που ασχολήθηκε επισταμένα με την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, μετακινήθηκε αιφνιδίως στην Εισαγγελία Περιβάλλοντος και διενεργεί έρευνες για την παράνομη υλοτομία του όρους Αιγάλεω, ενώ ο εισαγγελέας Διώτης στον οποίο είχε ανατεθεί αρχικά το θέμα των υποκλοπών βγάζοντας πόρισμα ότι ο Τσαλικίδης αυτοκτόνησε έχει συνταξιοδοτηθεί και βρίσκεται σήμερα απολογούμενος για τη λίστα Λαγκάρντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Διώτης διετέλεσε επικεφαλής εισαγγελέας της ΕΥΠ και κατόπιν ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ. Αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι οι χρηματοδοτήσεις των παράνομων εταιριών που προέβαιναν σε υποκλοπές την περίοδο 2006-2008 εντοπίστηκαν να διαθέτουν λογαριασμούς μέσω παρένθετων προσώπων στη λίστα Λαγκάρντ.

Δείτε ποια στοιχεία αποκάλυψαν έρευνες σχετικά με τις υποκλοπές και τη δολοφονία Καμαμανλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!