Θείος Μαρίας Γεωργάκη: “το τέρας άκουγε Μαρία και τρελαινόταν”

Τι δήλωσε ο θείος της άτυχης φοιτήτριας Μαρίας Γεωργάκη; Διαβάστε τι είπε ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Φιλιατών για τη δολοφονημένη Μαρία Γεωργάκη.

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας με θύμα την 20χρονη Μαρία Γεωργάκη, φοιτήτρια Νοσηλευτικής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο θείος της άτυχης Μαρίας Γεωργάκη, Δημήτρης Μπούτος, ο 25χρονος κτηνοτρόφος, που φέρεται να την κατακρεούργησε με 35 μαχαιριές, έξω από την καφετέρια μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, δεν είχε πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουν το ίδιο όνομα με εκείνη.

«Το τέρας αυτό, όπως έχω ακούσει, έχει πρόβλημα και με άλλες Μαρίες. Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό και πρέπει να το επισημάνουμε στις αρχές» ανέφερε ο Δημήτρης Μπούτος χαρακτηριστά.

Το κορίτσι αν και ήταν προβληματισμένο όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο facebook, κανείς από την οικογένειά της Μαρίας Γεωργάκη δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Δεν είχαμε λάβει κανένα τέτοιου είδους μήνυμα» δήλωσε ο θείος της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το προφητικό τραγούδι που προκαλεί ανατριχίλα και είχε ποστάρει στο Facebook η άτυχη Μαρία Γεωργάκη λίγες ώρες πριν της αφαιρέσει ο δολοφόνος τη ζωή.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στην περιοχή παρακολουθούν «παγωμένοι» τις εξελίξεις ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Μιλούν για ένα πρωτοφανές έγκλημα πάθους που σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Φιλιατών η δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας ανήκει στα πιο άγρια εγκλήματα που έχει δει από την μέχρι τώρα εμπειρία του. «Παρόλο που είμαι 30 χρόνια χειρουργός, εξοικειωμένος με τα αίματα, ανατρίχιασα. Ήταν πολύ, πάρα πολύ βάρβαρο για μένα» δήλωσε ο κ. Θ. Μποροδήμος.

Διαβάστε ποιος είναι ο δολοφόνος της Μαρίας Γεωργάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.