Γιατί ο Τατσόπουλος είπε “κωλόπαιδο” τον pitsiriko

Γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε τον διάσημο blogger με το όνομα Πιτσιρίκος κωλόπαιδο;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, χωρίς περιστροφές, χαρακτήρισε τον… διάσημο blogger με το ψευδώνυμο Πιτσιρίκος κωλόπαιδο, προσπαθώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις που άφησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον pitsiriko έξω από τη βουλή.

Όπως δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνάντησε τον μπλόγκερ στη Βουλή, όμως να γνωρίζει τις «χοντράδες» που έχει γράψει κατά καιρούς στο μπλογκ του.

Αναρωτήθηκε, δε με νόημα: «Θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας συμφωνεί με όποιον του παίρνει συνέντευξη;» απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε σχετική ερώτηση για την επίμαχη συνάντηση και συνέχισε:

«Οτι συμφωνεί με τις απόψεις του δημοσιογράφου που θα έρθει; Ή ξέρει τις χοντράδες που έχει πει; Δεν το ήξερε ο Τσίπρας αυτό το πράγμα (όσα έχει γράψει ο blogger κατά καιρούς)» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε: «Ο Pitsirikos είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα. Ο Μουρούτης βγαίνει με ένα tweet και τον δίνει. Δίνει το ονοματεπώνυμό του. Του την «πέφτει», λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και του λέει «ξέρεις από το φρουραρχείο πώς μπαίνει-βγαίνει, παίρνεις λίστα»»;

Να θυμίσουμε ότι η κόντρα για τον πιτσιρίκο τροφοδοτήθηκε από το τιτίβισμα του Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, με το οποίο αποκάλυψε ποιος είναι ο pitsirikos.

Ο Τατσόπουλος έχει ανταλλάξει… γαλλικά με τον Πιτσιρίκο ήδη από πέρσι τον Ιανουάριο, όταν ο blogger ανάρτησε ονόματα συγγραφέων που χρηματίζονται από διάφορα κέντρα. Ανάμεσά τους ήταν και το δικό του.

Δείτε τι προκάλεσε την οργή του Πέτρου Τατσόπουλου στην Espresso.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.