Τόμας Πρωτόπαππας: Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τον Τόμας Πρωτόπαππα σχετικά με την κατάστασή του; Ποιες είναι οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπό του;

Πριν από 3 εβδομάδες ο Τόμας Πρωτόπαπας ενεπλάκη σε ένα τροχαίο στο οποίο ούτε καν έφταιγε σύμφωνα με τις πρωτές πληροφορίες από τον τόπο του ατυχήματος, την κατάθεση του οδηγού του βαν της Αττικής οδού αλλά και την ανάλυση των εικόνων από τις κάμερες ασφαλείας της οδού.

Από εκείνη την ημέρα ο Τόμας Πρωτόπαππας είναι σε κώμα. “Κοιμάται” λένε φίλοι, γνωστοί και συγγενείς που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα του και προσεύχονται να ανοίξει τα μάτια του.

Οι εκδηλώσεις αγάπης στον ξανθό άγγελο, απίστευτες. Ακόμη και παιδιά δημοτικού του αφιέρωσαν τις ζωγραφιές τους. Το διαδίκτυο σφύζει από μηνύματα αγάπης προς τον Τόμας Πρωτόπαππα και συμπαράστασης στους δικούς του ανθρώπους. Σύσσωμη η showbiz έχει παρελάσει από το ΚΑΤ για να σταθεί στο πλευρό των δικών του ανθρώπων και να δηλώσει την ελπίδα και προσμονή ο 25χρονος να ανακάμψει.

Η υγεία του Τόμας Πρωτόπαππα, σταθερή. Είναι σε κώμα, οι φαρμακευτικές αγωγές δεν βοήθησαν και τώρα μόνο ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει τον Τόμας. Μαζί και ο θεός στον οποίο ελπίζουν όλοι.

Και άλλοι έπεσαν σε κώμα όμως επανήλθαν. Μετά από μια εβδομάδα, έναν μήνα ή και περισσότερο αλλά ξύπνησαν και είναι καλά στην υγεία τους. Μακάρι να συμβεί το ίδιο και στον Τόμας.

Δείτε την είδηση ότι ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαππας είναι κλινικά νεκρός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.