Ξυλίκι στο Ολυμπιακός 3 – 1 Αστέρας Τρίπολης. Ρεζίλια με νικητή τον ΟΣΦΠ

Ξύλο κανονικό έπεσε στον τελικό Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης με συμπλοκές εντός του αγωνιστικού χώρου. Κυπελούχος ο Ολυμπιακός παρά το “χαρισμένο” πέναλτι.

Στο 120′ διεκόπη ο τελικός Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 3-1 στην παράταση τον Αστέρα Τρίπολης σε έναν επεισοδιακό τελικό που έγινε στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το 25ο κύπελλο στην ιστορία του. Παράλληλα οι πρωταθλητές έκαναν το 15ο νταμπλ.

asteras-olympiakos-xyloΟι Αρκάδες του Αστέρα Τρίπολης έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γιάχου και -μεταξύ μας- όχι αδικαιολόγητα.

“Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, κέρδισε η αλητεία, η αλητεία του Γιάχου”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά τη λήξη του τελικού.

Εν τω μεταξύ, εντύπωση έκανε η αποχώρηση μεγάλου μέρους των οπαδών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα χωρίς να παραμείνουν στην απονομή.

Διαβάστε γιατί ο διαιτητής Γιάχος ξέσπασε σε κλάματα μετά το παιχνίδι και δείτε βίντεο με το καθαρό χέρι του Μανιάτη και το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής στον Αστέρα στο 69′.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.