Το σχέδιο Παπανδρέου για ηχηρό …come back

Ποιο είναι το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου για το come back; Τι άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου;

Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου σήμερα, με τις οποίες ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο υπεραμύνεται, για πρώτη φορά τόσο ηχηρά, της πολιτικής του, ακόμα και του περίφημου “λεφτά υπάρχουν” , αλλά ουσιαστικά δηλώνει παρών και αφήνει να εννοηθούν πολλά για τα μελλοντικά του σχέδια , χωρίς ωστόσο να γίνεται πιο συγκεκριμένος.

Πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός από συμβούλους, που με τεράστια προσοχή, σχεδιάζουν το come back του Γιώργου Παπανδρέου.

Όσοι ξέρουν την οικογένεια και την ψυχοσύνθεση του πρώην πρωθυπουργού, λένε πως ποτέ ένας Παπανδρέου , δεν μπορεί να αφήσει το όνομα του να λοιδωρηθεί και να σπιλωθεί.

Στα σχέδια του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται ακόμα και ένας νέος πολιτικός φορέας.Το κυριότερο είναι πως δεν πρόκειται να αφήσει τον διάδοχο του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, να υλοποιήσει τα σχέδια του στην κεντροαριστερά, μπαίνοντας σφήνα και κρατώντας σε πρώτη φάση τουλάχιστον τον δικό του πόλο.

Δείτε σε ποια πόλη του εξωτερικού είναι ανεπιθύμητος ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.