Τόμας Πρωτόπαπας: πώς πέθανε. Το κλάμα του γιατρού [video]

Πώς πέθανε ο αδικοχαμένος Τόμας Πρωτόπαπας; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του γιατρού του Τόμας Πρωτόπαπας;

“‘Ηταν γενναία η μάχη που έδωσε ο Τόμας. Αυτός ο άνθρωπος ήρθε βαρύτατα τραυματισμένος, με εγκεφαλικό οίδημα, χειρουργήθηκε και όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην μονάδα κάποια στιγμή καταλήγουν από κάποια αποτυχία ενός ζωτικού οργάνου”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μαχαίρα, Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύονταν ο Τόμας Πρωτόπαπας τους τελευταίους δύο μήνες πριν πεθάνει.

“Ακόμα και ο γιατρός του ο κύριος Αλαμάνος, ένας γιατρός με τεράστια εμπειρίας. Όλο το νοσοκομείο είναι συγκλονισμένο”. Η κατάσταση της υγείας του άτυχου ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα από το Σάββατο, άρχισε να “βαραίνει”, όταν ο εξασθενημένος οργανισμός του, αντιμετώπισε πρόβλημα πολλαπλών λοιμώξεων.

Τη Δευτέρα, τα πράγματα φάνηκε πως πηγαίνουν καλύτερα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ, και σύντομα η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα χειροτέρεψε, έως ότου στο τέλος τον πρόδωσε η καρδιά του.

Η είδηση ότι πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας σκόρπισε τη θλίψη στους γονείς του, στους συναδέλφους του, αλλά και στην αγαπημένη του σύντροφο, Ιωάννα.

Δείτε το βίντεο με τις επίσημες δηλώσεις του γιατρού μετά την είδηση ότι πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας:

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα πριν πεθάνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.