Στουρνάρας: τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ

Τι θα γίνει τελικά με τις αποζημιώσεις στους εργαζόμενους της ΕΡΤ; Τι αναφέρει σχετικά με το θέμα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας;

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα λάβουν όλοι στο ακέραιο τις νόμιμες αποζημιώσεις, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας, κληθείς να τοποθετηθεί επί των ραγδαίων εξελίξεων του τελευταίου 24ώρου σχετικά με το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας αναφερόμενος στην απόφαση να μπει «λουκέτο» στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για γενναία απόφαση, την οποία, όπως είπε, «στηρίζουμε όλοι».

Μιλώντας σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) στην Αθήνα, τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, υπεραμύνθηκαν της συγκεκριμένης απόφασης, με τον πρωθυπουργό να υπογραμμίζει ότι η αναδιάρθρωση και η επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι προς το δημόσιο συμφέρον.

«Αποφασίσαμε να κλείσουμε προσωρινά αυτό που υπήρχε έως τώρα και να δημιουργήσουμε μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση», τόνισε ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Διαβάστε ποιοι οι άλλοι 20 δημόσιοι οργανισμοί που κλείνουν μετά την ΕΡΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.