Tο “βρώμικο” δώρο του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα για τα γενέθλιά της

Ποιο είναι το “βρώμικο” δώρο του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί για τα γενέθλιά της; Γιατι συγκινήθηκε η Αντζελίνα Τζολί;

Την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια Πιτ γιόρτασε τα γενέθλια της Αντζελίνας Τζολί στο Παρίσι. Η φετινή γιορτή ήταν ιδιαίτερη καθώς είχε προηγηθεί η περιπέτεια με την υγεία της Αντζελίνα Τζολί.

Ολοι θέλησαν να της δείξουν την αγάπη τους με τρόπο ξεχωριστό και με δώρα διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Το ίδιο έκανε και ο Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με τη Sun ο Μπραντ Πιτ αγόρασε στην καλή του εσώρουχα αλλά και πολλά κομμάτια από τη νέα συλλογή του οίκου Saint Laurent.

«Η Αντζελίνα ήταν τόσο συγκινημένη από τα δώρα του Μπραντ Πιτ που έβαλε τα κλάματα. Ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να τον παντρευτεί», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα.

Οταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ την Τρίτη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας στο Βερολίνο περιορίστηκε να πει: «Αυτό είναι κάτι προσωπικό, πολύ προσωπικό. Αλλά πάντα της παίρνω ένα δώρο, ως γυναίκα, ένα ως μητέρα και κάτι βρώμικο. Πάντα».

Δείτε την Αντζελίνα Τζολί χωρίς ρούχα με τη μαστεκτομή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.