Ποια γνωστή παρουσιάστρια έπεσε θύμα ληστείας [φωτο]

Ποια γνωστή παρουσιάστρια πέρασε μια νύχτα τρόμου και έπεσε θύμα ληστείας; Τι έκλεψαν από τη γνωστή παρουσιάστρια;

Μια νύχτα τρόμου που δύσκολα θα ξεχαστεί αποτέλεσε η περασμένη Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς επίδοξοι ληστές έβαλαν στο «μάτι» το αυτοκίνητο τόσο το δικό της, όσο και του συντρόφου της.

Η παρουσιάστρια του «Δέστε τους» Κατερίνα Καινούργιου λίγη ώρα μετά την επιστροφή της από βραδινή έξοδο στο σπίτι της στα νότια προάστια, βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο σημείο που είχε αφήσει παρκαρισμένο για να διαπιστώσει ότι το όχημά της είχε κάνει «φτερά»!

kainourgiouΣύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στο Αστυνομικό τμήμα η Κατερίνα Καινούργιου, την ίδια στιγμή διαπίστωσε ότι και το Smart του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ήταν παραβιασμένο και από το εσωτερικό του έλειπαν το τιμόνι, ο καθρέφτης και άλλα πολύτιμα αξεσουάρ.

Η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη από το περιστατικό επικοινώνησε αμέσως με τον σύντροφό της που βρισκόταν εκτός Αθηνών, προκειμένου να τον ενημερώσει. Αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στο αστυνομικό Τμήμα, ώστε να δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου και την διάρρηξη.

Δείτε γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.