«Ο Κουβέλης είχε συμφωνήσει στην αρχή για την ΕΡΤ»

Ποιος βουλευτής ανέφερε ότι ο Κουβέλης πριν υπαναχωρήσει είχε συμφωνήσει στην αρχή για το κλείσιμο της ΕΡΤ μαζί με τους υπόλοιπους;

Οι τρεις αρχηγοί είχαν καταλήξει σε λύση για την ΕΡΤ, η οποία μάλιστα είχε αποτυπωθεί εγγράφως, ωστόσο η ΔΗΜΑΡ επέλεξε να υπαναχωρήσει, ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν μπορείς να εξυγιάνεις την δημόσια ραδιοτηλεόραση χωρίς ούτε μια απόλυση, πρέπει να πούμε την αλήθεια στους πολίτες» τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Αξιολογούμε πώς η χώρα έχει προτεραιότητες και η πρώτη είναι η από αυτές είναι η σταθερότητα. Το ΠΑΣΟΚ έλαβε χθες μια ομόφωνη όσο και γενναία απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια παρά την αρχική μονομερή ενέργεια που έλαβε η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

kostantinopoulosΟ κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πως η διακοπής μετάδοσης του προγράμματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ήταν λάθος καθώς και την ανάγκη επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ο αρχηγός της θα πρέπει να σταθμίσουν το συμφέρον της χώρας, και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», επισήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Δείτε ποιος βουλευτής από την κυβέρνηση αποσύρει την εμπιστοσύνη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.