Πανελλήνιες 2013, Μηχανογραφικό: 5+1 χρήσιμες συμβουλές

Πλησιάζει ο καιρός που οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2013 θα καταθέσουν το μηχανογραφικό τους. Διαβάστε 6 χρήσιμες συμβουλές για τη συμπλήρωση του.

Τελειώνει σε λίγες μέρες η αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων 2013 με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, η οποία θα γίνει –εκτός απροόπτου- την Παρασκευή.

Στις 12 Ιουλίου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2013 θα πρέπει να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους, τα οποία θα υποβληθούν για τρίτη φορά φέτος ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://examsminedu.gov.gr.

Διαβάστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, για να μην την «πατήσετε»:

1.Να πάρετε τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας από το Λύκειο σας

2.Να πάρετε τον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, στον οποίο αναγράφονται οι βαθμοί των Πανελληνίων 2013 μετά την προσαρμογή του προφορικού βαθμού στον γραπτό.

3.Να σιγουρευτείτε ότι το Μηχανογραφικό σας είναι συμπληρωμένο σωστά, γιατί μετά την οριστικοποίηση δεν μπορεί να γίνει ΚΑΜΙΑ μεταβολή.

4.Για όσους ανήκουν σε ειδική κατηγορία: Θα πρέπει να είναι έτοιμα τα δικαιολογητικά με ημερομηνία όχι μεταγενέστερη από την ημερομηνία υποβολής του Μηχανογραφικού. Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν αργότερα στην σχολή επιτυχίας, αλλά αυτό με την ημερομηνία είναι σημαντικό.

5.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στην σελίδα του υπουργείου πριν καταθέσετε το μηχανογραφικό. Μπορείτε να κάνετε όσους συνδυασμούς θέλετε χωρίς όμως να «πατήσετε» για οριστικοποίηση.

6. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν τελειώσετε την διαδικασία να κρατήσετε οπωσδήποτε αντίγραφο των όσων δηλώσατε.

Διαβάστε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!