Βενιζέλος-Κουβέλης είχαν συμφωνήσει να κλείσει η ΕΡΤ. Υποκρισία

Ποιες οι σοβαρές αποκαλύψεις για τη μυστική συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Βενιζέλο-Κουβέλη; Τι είπαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ;

Επειδή τις τελευταίες ώρες παίζεται σε πολιτικό επίπεδο ένα θέατρο παραλόγου, σε σχέση με το λουκέτο της ΕΡΤ, θεωρούμε πως πρέπει να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Όπως αναφέρει το Lykavitos.gr οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης, εδώ και έναν μήνα(!) ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ για την πρόθεση του πρωθυπουργού να προχωρήσει στον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ.

Και όχι μόνο ήταν ενήμεροι, αλλά είχαν μάλιστα και συναινέσει στον σχεδιασμό η ΕΡΤ με την σημερινή της μορφή να κλείσει και να αντικατασταθεί άμεσα από μια νέα ΕΡΤ στην οποία θα εργάζεται λιγότερο προσωπικό και στην οποία η επιλογή των προσώπων θα γίνει με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια.

Μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου , θεωρεί πως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ή της ΔΗΜΑΡ έγινε και η διαρροή στην Real News, η οποία με πρωτοσέλιδο της πριν μερικές εβδομάδες είχε αποκαλύψει τις αποφάσεις των τριών πολιτικών αρχηγών για την ΕΡΤ. Και επιβεβαιώθηκε και απόλυτα…

Παράλληλα, όπως αναφέρει σήμερα και η «Καθημερινή» υπήρξε μυστική συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην οποία συμφωνήθηκαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ όλες οι τελικές λεπτομέρειες για το σχέδιο «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Τώρα μετά από όλα αυτά πως είναι δυνατόν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να βγαίνουν στα… κεραμίδια για μια ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ επιλογή είναι ένα θέμα.

Αυτό πάντως πως διαρρέεται είναι πως για αυτή την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ στάση Βενιζέλου-Κουβέλη ο Σαμαράς χθες το βράδυ, ήταν βαθιά εξοργισμένος.

Για αυτό προέκυψε και η διαρροή για πρόωρες εκλογές…

Διαβάστε ποιος ο επίορκος εκλεκτός του Τσίπρα στην ΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.