Απολύθηκε “κοπανατζής” υπάλληλος της Βουλής. Έλεος

Πόσους μήνες είχε εξαφανιστεί από τη δουλειά του ο δημόσιος υπάλληλος της Βουλής; Γιατί έκανε φασαρία στο λογιστήριο που του έκοψαν τον μισθό;

Απολύθηκε μάλλον με γράμμα αφού δεν εμφανιζόταν επί 6μήνες στο γραφείο του στο Κεντρικό κτίριο της Βουλής ο υπάλληλος, όπου και θεωρητικώς εργαζόταν. Η πρώτη απόλυση δημοσίου υπαλλήλου για λόγους κοπάνας πάντως, είναι γεγονός.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “Έθνος της Κυριακής”, στον εν λόγω δημόσιος υπάλληλο ζητήθηκε να επιστρέψει επιτέλους στα καθήκοντά του, δίνοντας μετά από ένα εξάμηνο το “παρών” αλλά ουδόλως συγκινήθηκε.

Τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξαφάνιση παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής όπου αποφασίστηκε να τεθεί σε αργία μέχρι νεωτέρας κάτι που συνεπάγεται διακοπή μισθού και υπερωριών.

Μάλιστα ο δημόσιος υπάλληλος της Βουλής εμφανίστηκε στο λογιστήριο και προκάλεσε και καβγά επειδή είχαν διακόψει τη μισθοδοσία του.

Απειλούσε πως γνωρίζει πολλά και είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του και τότε παραπέμφθηκε εκ νέου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσής του κάτι που τελικά συνέβη.

Διαβάστε ποια είναι η δουλειά της υπαλλήλου της Βουλής με μισθό 10.000 ευρώ το μήνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.