Έλλη Στάη: Kαραγκιοζιλίκι η νέα δημόσια τηλεόραση

Γιατί η δημοσιογράφος Έλλη Στάη είπε ότι η νέα δημόσια τηλεόραση είναι Kαραγκιοζιλίκι; Πώς σχολίασε το νέο όνομα της Δημόσιας Τηλεόρασης;

Μιλώντας το περιοδικό “TV Έθνος” η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του τελευταίου κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ Έλλη Στάη, χαρακτήρισε καραγκιοζιλίκι το νέο πρόσωπο της κρατικής τηλεόρασης, ακόμα κι αν είναι προσωρινό.

Η Έλλη Στάη μίλησε για την τεράστια απογοήτευση της επιβεβαίωσης των φόβων που είχε, ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για την ΕΡΤ.

“Σοκαρίστηκα και εξοργίστηκα. Ήταν τελείως ανόητη αυτή η επιλογή και ως πολιτική τοποθέτηση αυτοαναιρείται….

Είδα μία πολιτική απόφαση, η οποία δικαιολογήθηκε ως μεγάλη μεταρρύθμιση και ειπώθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει με ανοιχτή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Δηλαδή, ήθελαν να μας πουν ότι έχουν σοβαρό σχέδιο και τη δυνατότητα να προχωρήσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν την παθογένεια του ακραίου συνδικαλισμού.

Και τώρα βλέπουμε τον αρμόδιο υφυπουργό να λέει ότι η μεταβατική δημόσια τηλεόραση εκπέμπει από άλλα στούντιο γιατί δεν μπορεί πάλι να αντιμετωπίσει τους ίδιους συνδικαλιστές.

Οπότε πρόκειται για μια τεράστια αδυναμία πολιτικής δυνατότητας. Ούτε με ανοιχτό ούτε με κλειστό τον φορέα μπορούσαν να κάνουν τη μεταρρύθμιση” είπε μεταξύ άλλων η Ελλη Στάη για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Για το νέο πρόσωπο της δημόσια τηλεόρασης η Έλλη Στάη σχολίασε: “Είδα αυτό το ΔΤ και τελικά είναι κλαυσίγελος. Φτάσαμε, δηλαδή, να βλέπουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Ακόμη και για μία μέρα είναι απαράδεκτο και δεν δίνω κανένα ελαφρυντικό…”.

Δείτε ποιο θα είναι το πρόγραμμα και τι θα μεταδίδουν τα κανάλια της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.