Διαζύγιο για Έλληνα παρoυσιαστή: γιατί παράτησε γυναίκα και παιδιά

Ποια είδηση έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz με έναν γνωστό έλληνα παρουσιαστή; Γιατί ο έλληνας παρουσιαστής παράτησε τη γυναίκα και τα παιδιά του;

Διαζύγιο-βόμβα σκάει στην ελληνική σόουμπιζ. Και μάλιστα η «βόμβα» είναι τόσο ισχυρή που θα προκαλέσει απίστευτες αναταράξεις. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας γνωστός παρουσιαστής.

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει μεγάλη και λαμπρή ιστορία στο χώρο της τηλεόρασης με σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εξαιρετικός στη δουλειά του, εξαιρετικός και ως οικογενειάρχης. Το τελευταίο όμως μέχρι πρόσφατα, μιας και το σπίτι του ετοιμάζεται να τιναχθεί στον αέρα. Αιτία; Ο ξαφνικός έρωτάς του με μια ξανθιά. Η εντυπωσιακή γυναίκα τού έχει πάρει τα μυαλά και ο γνωστός παρουσιαστής από την ομορφιά της είναι αποφασισμένος να ζήσει δίπλα της, παρατώντας τη ζωή που είχε μέχρι σήμερα.

Οι φίλοι και οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούν εδώ και μέρες να τον πείσουν να σκεφτεί ξανά την κατάσταση, αφού υπάρχουν γυναίκα και παιδιά στη μέση όμως εκείνος προς το παρόν ο παρουσιαστής είναι ανένδοτος κι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα. Να καταθέσει αίτηση διαζυγίου για να μπορέσει να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της νέας του αγαπημένης.

Η γυναίκα που τον έχει ξελογιάσει είναι κι εκείνη γνωστή. Έχει κάνει πέρασμα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια και ο κόσμος τη θυμάται περισσότερο για τα πλούσια φυσικά της προσόντα.

Ο παρουσιαστής γνωρίστηκε μαζί της μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να την κάνει και συνεργάτιδά του και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ, δημιουργώντας εντάσεις και προστριβές με άτομα από το στενό του επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτός όμως δεν έκανε πίσω, γιατί όπως λέει πιστεύει στο δημοσιογραφικό της ταλέντο κι εκείνος ως έμπειρος δημοσιογράφος ξέρει να τα αναγνωρίζει.

Ο παρουσιαστής είναι τόσο ερωτευμένος που δεν αφήνει την ξανθιά κούκλα σχεδόν ποτέ μόνη. Για να μην κινήσει υποψίες το παράνομο ζευγάρι εμφανίζεται μαζί αλλά και χώρια στα events. Ήδη στην εκπομπή το σούσουρο είναι απίστευτο αν και δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ο παρουσιαστής φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του, να παρατήσει την οικογένειά του και να πάρει διαζύγιο.

Μέχρι στιγμής η γυναίκα του κρατάει πολύ διακριτική στάση, αφού υπάρχουν και τα παιδιά τους στη μέση, και δεν θέλει να πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα.

Δείτε ποιος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.