Ο Λαυρεντιάδης, η μαφιόζικη επίθεση και ο.. Αρχιεπίσκοπος

Ποιοι οι περίεργοι συσχετισμοί για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τη μαφιόζικη επίθεση σε επιχειρηματία και πώς εμπλέκεται ο Αρχιεπίσκοπος;

Όπως γράφει το paraskhnio.gr, η φοβερή και τρομερή υπόθεση με κατηγορούμενο τον μέχρι πριν μήνες Νο 1 αγαπημένο του ελληνικού συστήματος, πολιτικού, θρησκευτικού και δημοσιογραφικού Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ήταν πρωτοσέλιδο πριν μία εβδομάδα μονο στο «Παρασκήνιο».

Ειναι γνωστό το περιστατικό για την καθαρά μαφιόζικη πλευρά σχετικά με την βομβιστική επίθεση εναντίον του επιχειρηματία (ΕΛΟΥΝΤΑ κλπ) Ανδριαδάκη, τον οποίο επιχείρησε να κομματιάσει με βόμβα σε γλάστρα. Γλίτωσε, ευτυχώς αλλά με σοβαρότατα τραύματα δυστυχώς.

Χθες η τηλεόραση (ΣΤΑΡ) είχε το πολύ διδακτικό «έπος» με τίτλο «Ένας τέλειος φόνος» με τον Μάϊκλ Ντάγκλας και την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ο σύζυγος παρήγγειλε μεν την δολοφονία της άπιστης συζύγου αλλά όχι γιατί τον απάτησε. Αλλά για να κερδίσει τεράστιο ποσό από το θάνατό της.

Στην υπόθεση Λαυρεντιάδη ορισμένοι ψάχνουν να βρουν «ιστορία απιστίας» με τη σύζυγό του και τον παρ ολίγον δολοφονημένο επιχειρηματία.

Λάθος. Καμία σχέση.

Ερώτημα: Το παρ ολίγον θύμα είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Λαυρεντιάδη και μάλιστα σε επίπεδο της περίφημης ΑΛΑΠΙΣ και αν ναι πότε, πώς ξεκίνησαν και ως πού έφτασαν;

-Για ποιο λόγο ακριβώς έδωσε κατάθεση υπέρ του μόλις πριν λίγες ημέρες ο Ιερώνυμος;

Το τέλειο έγκλημα δεν θα ήταν καθόλου τέλειο. Απλώς κανείς δεν θα έψαχνε περαιτέρω. Όπως έχει γίνει σε πλείστες όσες περιπτώσεις με οικονομικά μπερδέματα στην κορυφή της εξουσίας μας.

Θυμάστε το τροχαίο και ύστερα την καρδιακή προσβολή του πρωταγωνιστή των ομολόγων;

Την καρδιακή προσβολή με ολίγη από θαλασσινό νερό του ελεγκτή του πιο μεγάλου οικονομικού σκανδάλου μας;

Διαβάστε τι αναφέρει η έκθεση-κόλαφος για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.