Γιατί ο Παντελής Καψής απειλεί με παραίτηση

Γιατί ο Παντελής Καψής απειλεί ότι πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του; Με ποια διάταξη δεν συμφωνεί ο Παντελής Καψής;

Με παραίτηση από τη θέση του απειλεί ο Παντελής Καψής, εξαιτίας της απόσυρσης της διάταξης για αποζημιώσεις στους εργαζόμενους της ΕΡΤ με προ μνημονίου διατάξεις.

Χθες περισσότεροι από 30 βουλευτές της Ν.Δ. υπέγραψαν κείμενο με το οποίο απειλούσαν με καταψήφιση του νομοσχεδίου, αν δεν έπαιρνε πίσω το κ. Στουρνάρας τη διάταξη για αποζημιώσεις σε εργαζόμενους της ΕΡΤ που συνολικά φτάνουν τα 80 εκ. ευρώ. Τελικά ο υπουργός πήρε πίσω την επίμαχη διάταξη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα «Νέα», ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι, στην περίπτωση που η διάταξη για τις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ, δεν επανέλθει τη Δευτέρα στο φορολογικό νομοσχέδιο με πρωτοβουλία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο ίδιος δεν θα έχει πλέον θέση στο κυβερνητικό σχήμα.

Μάλιστα ο κ. Καψής επιμένει ότι πρέπει να δοθούν τα επιπλέον 80 εκατ. ευρώ για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ. Όπως ανέφερε απαντώντας στο ερώτημα αν επιμένει σε αποζημιώσεις άνω των 15.000 ευρώ: «Ασφαλώς, διότι ποια είναι η αίσθηση δικαίου για τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι απολύθηκαν».

Δείτε ποια η νέα παραίτηση από το ΠΑΣΟΚ αφού συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο κόμμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.