#

Νίκος Χατζηνικολάου: στο κεντρικό δελτίο του Star

Γιατί φαίνεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star; Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο κορυφαίος άνκορμαν Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει τελικά το κεντρικό δελτίο του STAR και δεν θα είναι απλά σχολιαστής, βγαίνοντας στα “παράθυρα” από την εφημερίδα του! Οι φήμες “φούντωσαν” μετά την πρώτη του επίσκεψη στο κανάλι της Κηφισιάς.

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του σταθμού, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όσους εργαζόμενους έτυχε να συναντήσει, ενώ δεν έκρυψε ούτε στιγμή την χαρά και τον ενθουσιασμό του» λέει εργαζόμενος του Star και συμπληρώνει «Θα ακολουθήσουν και επόμενα ραντεβού, έτσι ώστε να σχεδιαστεί το νέο μοντέλο ειδήσεων του καναλιού, αφού, από Σεπτέμβρη, δεν θα έχει καμία σχέση η θεματολογία του με ό,τι βλέπουμε σήμερα».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως στο Star υπάρχει η αίσθηση ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων -και όχι η Μάρα Ζαχαρέα, όπως ανακοινώθηκε και στο επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού- ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τα στελέχη του καναλιου.

Όσο για τα υπόλοιπα θέματα, εκτός του δελτίου ειδήσεων, που συζήτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στις πρώτες σημερινές επαφές του με τα στελέχη του σταθμού του Star:

«Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες εκπομπές του καναλιού και το πώς αυτές αλλά και το γενικότερο πρόγραμμα του σταθμού θα διαμορφωθουν τη νέα σεζόν. Ειδικότερα, ρώτησε να μάθει ποιος θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου» αναφέρει πηγή του Yupiii, προσθέτοντας πως οι πρώτες σκέψεις για τον τίτλο της συγκεκριμένης εκπομπής καταλήγουν στο «ΤΩΡΑ». Παράλληλα, διάφορα blogs, αναφέρουν πως το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βρίσκεται αυτές τις μέρες σε διαπραγματεύσεις για την αγορά 20 mini links – ουσιαστικά πρόκειται για τεχνικό εξοπλισμό που προσαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε κάμερα και δίνει τη δυνατότητα ζωντανής σύνδεσης από οπουδήποτε, με μια απλή κάμερα.

«Αν σκεφτείς ότι το μεγαλύτερο έξοδο ενός καναλιού είναι τα links, η αγορά μιας τόσο μεγάλης ποσότητας mini links δείχνει την πρόθεση του σταθμού να “χτυπήσει” δυνατά την ενημέρωση, βγάζοντας ζωντανές συνδέσεις από οπουδήποτε μπορεί να υπάρχουν γεγονότα και να “συμβαίνουν” ειδήσεις» λέει στο Yupiii πηγή από το Star.

Διαβάστε σε ποιο κανάλι πήρε μεταγραφή ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!