Ποιος έλληνας ηθοποιός τραυματίστηκε με όπλo [φωτο]

Ποιος ελληνας ηθοποιός τραυματίστηκε με όπλo στο κεφάλι; Πώς έγινε το ατύχημα με το χτύπημα του γνωστού ηθοποιού;

Ο αγαπημένος και γνωστός ηθοποιός, πριν από λίγες μέρες έγινε πρωταγωνιστής ενός ατυχήματος Στέλιος Μάινας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο λόγος για την ταινία «Τετάρτη 04:45’», η οποία θα προβληθεί την επόμενη χρονιά. Η ταινία είναι του Αλέξη Αλεξίου και είναι μια συμπαραγωγή Ελλάδας- Γερμανίας.

Ο Στέλιος Μάινας κατά την διάρκεια του γυρίσματος μιας σκηνή-στην οποία κρατάει ένα όπλο- έπρεπε να πετάξει το όπλο ψηλά και όταν αυτό θα έπεφτε προς τα κάτω ο ηθοποιός έπρεπε να το πιάσει. Αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα το όπλο στην καθοδική πορεία του να πέσει στο κεφάλι του Στέλιου Μάινα!

mainasΟ ηθοποιός Στέλιος Μάινας τραυματίστηκε, το γύρισμα διεκόπη και οι συνεργάτες του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Αμέσως μετά την πρώτη εξέταση ο γιατρός αποφάσισε ότι έπρεπε να προχωρήσει στο “ράψιμο” του κεφαλιού του, κάνοντας του 12 ράμματα.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν σταματήσει προς το παρόν και θα ξεκινήσουν ξανά όταν ο Στέλιος Μάινας βγάλει τα ράμματα και μπορεί να επιστρέψει στο πλατό.

Δείτε ποιος γνωστός Έλληνας πρωταγωνιστής χώρισε τη σχέση σχέση που είχε με νεαρή επιχειρηματία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.