Αμρ Ντιάμπ: με τι είσοδο – φωτιά στο Nammos ο «Αιγύπτιος Ρέμος»

Πόσο είναι η είσοδος για τον τραγουδιστή Αμρ Ντιάμπ που θα τραγουδήσει στο ένδοξο beach bar Nammos; Ποιοι θα παρευρεθούν να ακούσουν τον Αμρ Ντιάμπ;

Μετά το λουκέτο σε μαγαζί που έγινε πρόσφατα με τον Αντώνη Ρέμο και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, άλλα μαγαζιά σε άλλα νησιά φέρνουν καλλιτέχνες που κοστίζουν ακριβά. Στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο ένδοξο Nammos θα βρεθεί σήμερα ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης Αμρ Ντιάμπ.

Ο Αμρ Ντιάμπ, που θεωρείται το σύγχρονο πρόσωπο της ποπ μουσικής βιομηχανίας της Αιγύπτου, θα τραγουδήσει στο φημισμένο beach-bar και εστιατόριο Nammos και σύμφωνα με πληροφορίες, η είσοδος στο πάρτι κοστίζει 600 ευρώ ενώ τα σκάφη από τη Σαουδική Αραβία έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τις μαρίνες του νησιού.

Εκτός από Άραβες πρίγκιπες και μεγαλοεπιχειρηματίες, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια αναμένεται να βρεθεί και ο Τζόρτζιο Αρμάνι για να ακούσει τον Αμρ Ντιάμπ.

Στις αραβικές χώρες ο Αμρ Ντιάμπ λατρεύεται σαν ημίθεος, ενώ σε κάθε εμφάνισή του οι λογαριασμοί εκτοξεύονται σε εξωφρενικά υψηλά επίπεδα, οι καταστηματάρχες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, ενώ το κοινό, ειδικά το γυναικείο, παραληρεί στα μουσικά ακούσματά του.

Δείτε το χλιδάτο πάρτι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο.

Δείτε

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.