Στις 10 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone 5s. Kαι σε φθηνή έκδοση

Πώς θα είναι το νέο iPhone 5s της Apple που κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 10 Σεπτεμβρίου;

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο της iphone 5s στις 10 Σεπτεμβρίου αναφέρετι το τεχνολογικό blog AllThingsD.

Συμφωνα με ανώνυμη πηγή, η Apple θα επιλέξει το ίδιο timing με το αντίστοιχο περσινό, κατά την παρουσίαση του iphone 5.

Oι αναλυτές περιμένουν πως η Apple θα “συστήσει” στους καταναλωτές το iphone 5s και ένα άλλο iphone χαμηλού κόστους.

Η Apple έχει χάσει μέρος της αγοράς smartphone από την πλατφόρμα Android.

Σύμφωνα με αναφορά της περασμένης εβδομάδας από την IDC το iOS του Apple αντιπροσόπευε το 13% των πωλήσεων smartphone κατά το δεύτερο τρίμηνο σε σύγκριση με 17% κατά την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, ενώ το Android διεύρυνε το μερίδιο του στην αγορά σε 79% από 69% κατά την ίδια περίοδο.

Η Apple έχει κάνει αλλαγές στην Retina οθόνη του iPhone 5S σε σύγκριση με την οθόνη του προκάτοχου του, αλλαγές που ίσως σημαίνουν νέα χαρακτηριστικά που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Και οι δύο οθόνες Retina είναι 4-ιντσών και μοιάζουν πανομοιότυπες. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως παρατηρούμε πως η Apple έχει κάνει κάποιες αλλαγές στις συνδέσεις γύρω από το home button. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές αλλά η νέα συνδεσμολογία μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως η Apple θα αλλάξει το logic board στο iPhone 5S.

Αν τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 5S ήταν απλά μια νέα κάμερα, ένας καινούργιος επεξεργαστής και μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών στο software η Apple δεν θα χρειαζόταν να κάνει καμία αλλαγή στην logic board.Μ έχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του δεν θα γνωρίζουμε ακριβώς τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Apple αλλά ίσως ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων να γίνει γεγονός. Επίσης ένας ανασχεδιασμός της logic board μπορεί να σηματοδοτεί και μια μεγαλύτερη μπαταρία που όπως όλα δείχνουν το iPhone 5S θα την χρειαστεί.

Δείτε τα σχέδια για το ipad5.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.