Η Μύκονος, η πλαστή απόδειξη των 1624 ευρώ και… οι δαγκάνες του κάβουρα

Ποιο το απίστευτο περιστατικό στη Μύκονο με θύμα έναν έλληνα εφοπλιστή του Λονδίνου και την παρέα του;

Όπως αναφέρει ο κ. Δημητρομανωλάκης στο Πρώτο Θέμα, το παρακάτω περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και ένας φίλος δικαστικός τον παρότρυνε να το γράψει γιατί πραγματικά δείχνει ότι κάποιοι δεν έχουν βάλει μυαλό.

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:

Στα τέλη του Ιουλίου σε μια παρέα καταφθάνει ένας έλληνας εφοπλιστής του Λονδίνου. Ο συγκεκριμένος φέρει ένα από τα πιο βαριά ονόματα έχει μεγαλώσει στην Μεγ. Βρετανία . Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και ειδικά η Μύκονος όπου πηγαίνει κάθε χρόνο. Πάνω στην κουβέντα λοιπόν ο ελλην εφοπλιστής αφηγείται ότι βρέθηκε σε ένα από τα πλέον ακριβά εστιατόρια της Μυκόνου.

Μας λέει λοιπόν «Η παρέα ήταν 17 άτομα και η παραγγελία ήταν γενναιόδωρη. Μόνο οι δαγκάνες κάβουρα κόστισαν 420 ευρω. Για να μην σας πολυλογώ ο λογαριασμός ανήλθε στο ποσό των 1624 ευρω».

Και τότε όλοι με μια φωνή τον ρωτήσαμε εάν έχει πάρει απόδειξη.

«Βεβαίως» μας είπε.

Ανοίγει λοιπόν το πορτοφόλι του να την δείξει σε εμένα και στην παρέα.

Και τότε …εγενετο θαύμα.. Η απόδειξη, δεν ήταν απόδειξη άλλα το δελτίο παραγγελίας. Αυτό δηλαδή που περιμέναμε να δούμε όσοι ήμασταν στην παρέα.

Αφού λοιπόν του εξηγήσαμε ότι το χαρτί αυτό είναι ένα κουρελόχαρτο και ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον κορόιδεψε, ο άνθρωπος θύμωσε τόσο πολύ που είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του εκεί. Λογική αντίδραση. Πλήρωσε 1624 ευρω και τον κορόιδεψαν και από πάνω.

Εγώ θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς τους εστιάτορες της Μύκονου που κατακλέβουν την εφορία, για μια ακόμα φορά.

Δεν τους φτάνει που χρεώνουν την χωριάτικη σαλάτα πέριξ των 15 ευρω και την σαλάτα ροκα 14 ευρω; Δεν τους φτάνει που χρεώνουν 17 κουβερ αντί 110 ευρω; Πρέπει να κλέψουν και το ελληνικό δημόσιο και να μην δώσουν τον αναλογούντα ΦΠΑ;

Δυστυχώς όμως αυτή είναι η αλήθεια. Προφανώς θεωρούν ότι όλος ο κόσμος είναι κορόιδα…

Διαβάστε γιατί συνελήφθη στη Μύκονο ο Βασίλης Τσιλιχρήστος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.