Μύρια Παπασωκράτους: άφαντη παραμένει η 40χρονη που χάθηκε

Από πότε έχουν χαθεί τα ίχνη της 40χρονης μόνιμης λοχίου της Εθνικής Φρουράς Μύριας Παπασωκράτους που εξαφανίστηκε;

ΑΚΑΡΠΕΣ έχουν αποβεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό της Μύριας Παπασωκράτους, 40 ετών, μόνιμης λοχίου της Εθνικής Φρουράς, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα, μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ο αδερφός της.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν οι οικείοι της ελλείπουσας στην Αστυνομία, η Μύρια Παπασωκράτους είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μελαχρινή. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και χθες το πρωί χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται σε επαγρύπνηση για τον εντοπισμό της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μύριας Παπασωκράτους συνεχίζονται και σήμερα. Η αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της , να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Η Μύρια Παπασωκράτους που είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν οι οικείοι της ελλείπουσας στην Αστυνομία, διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας BMW χρυσού χρώματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν χθες σε συγκεκριμένους χώρους στην Πάφο, ενώ ελέγχθηκαν λιμάνια, αεροδρόμια και οδοφράγματα, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο.

Δείτε πού βρέθηκε μετά το θρίλερ της εξαφάνισης της Γιώτας Καρβουνίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.