Νέες έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν

Πότε θα ξεκινήσουν οι νέες έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μάντλιν μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της;

Στο στόχαστρο θα μπουν περισσότερα από 30 άτομα τα οποία μπορεί να είναι ύποπτα αλλά και ένας 73χρονος οδηγός ταξί για την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν.

Έξι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν McCann στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξαναρχίζουν.

Η αστυνομία της Πορτογαλίας έχει συστήσει μια ομάδα ντετέκτιβ η οποία θα βοηθήσει την Σκότλαντ Γιαρντ στις έρευνες που θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες της μικρής Μάντλίν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της dailymail κανένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε μέχρι σήμερα στις νέες έρευνες δεν θα χρησιμοποιηθεί στη νέα ομάδα για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν.

Στο στόχαστρο θα μπουν περισσότερα από 30 άτομα τα οποία μπορεί να είναι ύποπτα αλλά και ένας 73χρονος οδηγός ταξί που έχει ισχυριστεί πως το επόμενο βράδυ από την εξαφάνιση του 4χρονου τότε κοριτσιού μικρή Μαντλίν, είδε ένα κορίτσι που της έμοιαζε.

Ο Cabbie Antonio Castela είπε συγκεκριμένα ότι είχε πάρει μια κούρσα με τρεις άνδρες, μια γυναίκα και ένα παιδί και τους πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πάντως αν και οι Βρετανοί αστυνομικοί θέλουν να είναι παρόντες στις ανακρίσεις, οι Πορτογάλοι τους ξεκαθάρισαν ότι αν τους επιτραπεί αυτό, θα είναι μαζί τους και εκπρόσωποι της εισαγγελίας.

Δείτε τι πιστεύει η Σκότλαντ Γιάρντ για την μικρή Μαντλίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.