Zητάει και τα ρέστα ο ΟΑΣΑ για τον θάνατο του 19χρονου. Ανακοίνωση-ντροπή

Τι αναφέρει η ανακοίνωση-ντροπή του ΟΑΣΑ για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου στο τρόλεϋ της γραμμής 12;

Σε μια πολιτισμένη χώρα, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, ο αρμόδιος υπουργός θα αναλάμβανε προσωπικά τη διαδικασία έρευνας για το συμβάν. Και ο αρμόδιος οργανισμός θα εξέδιδε ανακοίνωση δηλώνοντας οδύνη. Στη μνημονιακή Ελλάδα, ο ΟΑΣΑ ζητάει και τα ρέστα για τον θάνατο του 19χρονου.

Καμαρώστε ανακοίνωση: “Στο Τρόλεϋ της γραμμής 12 Αθήνα-Περιστέρι και περί ώρα 22:00, στη στάση Αγ. Αντώνιος, εισήλθε ο ελεγκτής Ν.Π. για να κάνει το νόμιμο έλεγχο εισιτηρίων. Ο επιβάτης Αθανάσιος Καναούτης ετών 19 , κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής, ως ήτο υποχρεωμένος, ζήτησε τα στοιχεία του για να του κόψει το επιβαλλόμενο νόμιμο πρόστιμο. Ο επιβάτης αρνήθηκε άρχισε να φωνάζει και να υβρίζει και αμέσως και όλως αιφνιδίως επετέθη στον ελεγκτή , χειροδικώντας με γροθιές και κλωτσιές. Του έσπασε τα ματογυάλια , φώναζε και ήτο σε έξαλλη κατάσταση”.

“Στο επεισόδιο παρενέβη αμέσως ένας επιβάτης ηλικίας περίπου 35 ετών για να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο νεαρό επιβάτη. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση επετέθη και σε αυτόν και τον χτύπησε γρονθοκοπώντας τον”.

“Εντός ολίγον λεπτών η κατάσταση είχε κάπως καταλαγιάσει με την παρέμβαση και των υπολοίπων επιβατών και ο ελεγκτής παρά την ταραχή του και την σύγχυση του από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί , είπε στον νεαρό επιβάτη, σε ήρεμο τόνο να μην κατέβει από το Τρόλεϋ , αλλά να ακολουθήσει μέχρι το τέρμα για να έρθει η αστυνομία και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Και ενώ τα πράγματα φαίνονταν ότι είχαν ηρεμήσει και το Τρόλεϋ ήταν εν κινήσει με κλειστές τις πόρτες (γιατί αν δεν είναι απολύτως κλειστές οι πόρτες το Τρόλεϋ δεν μπορεί να κινηθεί) και κατευθυνόταν προς την στάση ”Δημαρχείο”, 70 – 80 μέτρα πριν την στάση ο νεαρός παραβίασε βίαια την μεσαία πόρτα του Τρόλεϋ και πήδηξε από το όχημα στο οδόστρωμα , ενώ αυτομάτως ακινητοποιήθηκε το όχημα (διότι με την παραβίαση της πόρτας λειτούργησε αμέσως το αυτόματο σύστημα ασφαλείας που ακινητοποιεί το όχημα στην περίπτωση που ανοίξει κάποια πόρτα)”.

“Συνέπεια της αψυχολόγητης αυτής κινήσεις του νεαρού επιβάτη ήτο ο σοβαρός τραυματισμός του”.

“Στο τόπο του συμβάντος ήρθε αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα εξέπνευσε”.

Δείτε γιατί 18χρονος πήδηξε από το τρόλει εν κινήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

9 Σχόλια

  1. Αλλοι πα πα ρες απο εδω… Μιλαμε για ενα παιδι 19 χρονων που δεν ειχε δωσει δικαιωμτα και ξαφνικα πλακωσε τους ΠΑΝΤΕΣ για ενα εισιτηριο… Ρε δεν θα παιρνετε μια πλεον απο τα εισιτηρια παρτε το χαμπαρι… Επισης ολοι ξερουμε οτι οι οδηγοι λεωφορειων παιρνετε μια χαρα τα λεφτακια σας κ χωρις να χτυπαμε εισιτηριο. Το κρατος σας ειχει χωσει για τα καλα γιαυτο ειστε κ εσεις συνενοχοι στο εγκλημα κ συστηματικοι…. Ο θεος ειναι μεγαλος και θα το πληρωσουν οσοι φταινε καποια στιγμη κ οσοι ειναι ετσι.

  2. kai twra aksize o 8anatos tou nearou gia ena ishthrio????..aftoi oi koloelegktes thn exoun dei oti kati einai kai gia 5 psorweurw pou pernoun apo ena prostimo skotonun k ton allon..anergos nanai o allos pragmatika na mhn exei na faei DEN tous niazei einai telios ZWA..edw egw sxoleio phgena kai amesws na mou vali prostimo..aksizei na tous 8anatosun olous toys koloelegktes tous g@@@@nous p@@@@des…alla kala tous kanoun kai toys plakwnoun sto ksilo..exw gnwsto elegkth o opoios para tous ipolipous pou einai zwa apoteli ekseresh k ean katalavei oti aftos pou epiase einai anergos ton afhnei k afto tha pi an8rwpia..hmoun k egw sto troley k ta eida ola k kserw ti egine….

  3. Ο ελεγκτής δεν είχε δικαίωμα προσωποκράτησης αλλά πρώτος δεν είχε δικαίωμα ο θανών να μην κόψει εισιτήριο. Ούτε είχε δικαίωμα να χτυπήσει τον ελεγκτή και να του σπάσει τα γυαλιά. Ούτε είχε δικαίωμα να αντιδράσει βίαια ενώ δεν ήταν συνεπής στην υποχρέωσή του να κόψει εισιτήριο. Με ποιο δικαίωμα ο θανών χτύπησε τον ελεγκτή και του έσπασε τα γυαλιά? Την στιγμή που δεν ανταποκρινόταν στις νόμιμες υποχρεώσεις του, δηλαδή την στιγμή που είχε άδικο? Το ότι σκοτώθηκε στην συνέχεια δεν αλλάζει την συμπεριφορά του. Κρίμα που πέθανε με αυτό τον τρόπο αλλά η αλήθεια δεν αλλάζει.

  4. ελα ρε μεγαλε ησουν συνεπιβάτης ; μηπως εισαι ο ελενκτης;
    ασε τα ψωφια, για δες το βιντεο λιγο μετα το φονο του νεαρου, ολοι οι επιβατες επιτιθεντε λεκτικα στον ελενκτη, ετσι για πλακα λες να εγινε;
    Ο αυτοπτες μαρτυρες καταδικασαν τον ελενκτη και φενετε καθαρα στο βιντεο και τι παραμυθια μας λες εσυ κυριε ψευτη, ασε αλλου αυτα !!!
    Και δεν ειχε κανενα δικαιωμα προσοποκρατησης ο ελενκτης απο τη στιγμη που δεν ειναι αστυνομικος

  5. γιατι ρε παιδια ειναι προκλητικη η ανακοινωση??? ο νεαρος μπηκε μεσα χωρις εισητηριο,πραγμα που ειναι παρανομο.ο ελεγκτης εκανε απλα τη δουλεια του.σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω αυτο που εγινε αλλα μην προσπαθειτε να τον κανετε ηρωα χωρις λογο.

  6. ετσι ειναι. Δεν φταιει ο ελεγκτης, να λεμε την αληθεια. Ημουν συνεπιβατης και τα ειδα ολα

  7. Σοβαρός τραυμαρισμός ή θάνατος ενός νέου ανθρώπου λεχρίτες…

  8. μπορουν να μας πουν οι υπευθηνη του τρλευ τι ζημιες εχουν η τι κερδοφορια .δεν γνωριζουν οτι η κριση προκαλη πολλα νευρα.ποιος εχει μεγαλητερη αξεια το εισητηριο η η ανθρωπηνη ζωη και αξιοπρεποια.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines