Η φαρμακερή ατάκα του Άκη που πάγωσε το δικαστήριο

Ποια η φαρμακερή ατάκα που ξεστόμισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο δικαστήριο; Πώς εκθέτει τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Διεκόπη για αύριο η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Απολαυστική πάντως ήταν η αναφορά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας καθώς όπως αποδείχθηκε αγνοούσε μέχρι σήμερα πως τη θέση αυτή κατέχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Αιτία για να πληροφορηθεί σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος αυτή την εξέλιξη ήταν οι παραλείψεις που όπως υποστήριξε υπήρξαν από τους διαδόχους του στην υλοποίηση της σύμβασης των υποβρυχίων.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μίλησε για λάθος του μετέπειτα υπουργoύ λέγοντας χαρακτηριστικά «Σπηλιωτόπουλος, Παπαντωνίου, Μεϊμαράκης, Βενιζέλος…» και όταν ρωτήθηκε αν εννοεί και τον κ. Αβραμόπουλο απάντησε αφοπλιστικά «Ήταν και ο Αβραμόπουλος; Δεν το πήρα χαμπάρι. Δεν ήταν Υπουργός Εξωτερικών; Α, τον έφαγε ο Βενιζέλος».

Εντωμεταξύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα που έχει αποκαλύψει στις Αρχές τη διαδρομή του βρώμικου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον χαρακτήρισε «ψυχικά άρρωστο, που έγινε όργανο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή επειδή δεν άντεχε να μείνει στη φυλακή», για να εισπράξει ωστόσο την απάντηση από τον Νίκο Ζήγρα «εσύ είσαι βαριά άρρωστος».

Διαβάστε τις δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη για τον γάμο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.