Ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής: “Θα παραδοθώ σε λίγη ώρα” [φωτο]

Ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής επικοινώνησε με την Αντιτρομοκρατική λέγοντας οτι θα παραδοθεί σε λίγη ώρα;

“Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος”, δήλωσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας σε εκπομπή του Real Fm, δήλωσε «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα» ενώ τόνισε πως «Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές». Παράλληλα, η Αστυνομία ζητά και τον βουλευτή Μίχο της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται ανάμεσα στους 32 που συνολικά καταζητούνται…

christos-pappas-chrysi-augi-2«Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα», δήλωσε, ενώ κάλεσε τους «Έλληνες εθνικιστές σε αγωνιστική εγρήγορση». Καταλήγοντας τόνισε πως «ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει».

Νεότερες πληροφορίες ανάφερουν ότι σε επικοινωνία με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ήρθε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο κ. Παππάς είπε στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής ότι θα παραδοθεί και αυτός σε λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς ο οποίος αναζητείται καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, έχει επικοινωνήσει με άνδρες της αντιτρομοκρατικής και αναμένεται να παραδοθεί κι εκείνος σε λίγη ώρα.

Διαβάστε ποια η κίνηση-ματ του Νίκου Μιχαλολιάκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.