Πώς “τελειώνουν” το υπαρχηγόπουλο Χρήστο Παππά

Ποια είναι η πρόσφατη κίνηση των διωκτικών αρχών σε σχέση με την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά;

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, που αναζητείται ως ο υπαρχηγός της οργάνωσης. Εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν και για όλα τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, σε περίπτωση που δεν οδηγηθεί ενώπιον των αρχών εντός 24 ωρών θα πρέπει να ζητηθεί η άρση ασυλίας του Χρήστου Παππά από την Βουλή ώστε να εκδοθεί από τους ανακριτές της υπόθεσης ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Άφαντος, παρά τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, παραμένει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του συνδέσμου Χρήστος Παππάς. Να γλιτώσει το αυτόφωρο και να κερδίσει χρόνο φαίνεται πως προσπαθεί ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος ένα 24ωρο μετά την έκδοση του εις βάρος του εντάλματος σύλληψης. Εφόσον συμπληρωθεί και δεύτερο 24ωρο η σύλληψη του Παππά θα είναι και υπόθεση της Βουλής, αφού θα πρέπει να ψηφιστεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, αργά τη νύχτα εκδόθηκε από τους ανακριτές ένταλμα σύλληψης.

Μάλιστα, το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον Real fm τόνισε πως ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.