Δέσποινα Μοιραράκη: γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Δέσποινας Μοιραράκη; Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη;

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία γυναίκα δυναμική, επιτυχημένη επιχειρηματίας, συνηθισμένη στα δύσκολα. Ωστόσο, μία αρρώστια ήταν ικανή να τη λυγίσει, αφού την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με υψηλό πυρετό. Αιτία φαίνεται να είναι ένα ταξίδι της στην Ινδία, αφού η διάγνωση των γιατρών έδειξε ότι προσβλήθηκε από δάγκειο πυρετό.

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για την κατάστασή της στην εφημερίδα Espresso και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω δάγκειο πυρετό. Την πάτησα στην Ινδία, κάτι με τσίμπησε. Είμαι χάλια, επτά μέρες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πίνω μόνο νερό. Η κατάστασή μου είναι ακόμα σοβαρή, ενώ οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να αποφύγουν να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά τα συμπτώματα…».

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αποδείξει ότι παλεύει στα δύσκολα, όπως άλλωστε κάνει και τώρα. Αφού λαμβάνει την αγωγή της, το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε όλα να είναι περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι της και στις υποχρεώσεις της.

Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Δέσποινας Μοιραράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.