Αρναούτογλου-Μπεκατώρου: γυαλιά καρφιά στην 1η συνάντησή τους

Γιατί τα έκαναν γυαλιά καρφιά o Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη σύσκεψη για την εκπομπή τους;

Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1. Οι δύο παρουσιαστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα βραδινό σόου, το οποίο θα παίζεται στην prime time ζώνη του σταθμού.

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου γυρίζει στα γνώριμα μέρη του Αμαρουσίου, αφού στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό του καναλιού, παρουσιάζοντας τη σατιρική εκπομπή «Στην πρίζα» μαζί με τους Θανάση Βισκαδουράκη και Θανάση Πάτρα.

Η φετινή συνεργασία όμως ήταν κάτι που ήθελαν πολύ τόσο ο «Αρνι» όσο και η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ από την πλευρά του, ο σταθμός φαίνεται να επενδύει πολύ σε αυτό το νέο δίδυμο των «παλιών» της TV.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους δυο τους να βρουν τους κώδικες επικοινωνίας, αφού ο αυθορμητισμός της Μαρίας Μπεκατώρου ταίριαξε αρμονικά με το χιούμορ του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό φάνηκε και από τις πρώτες συναντήσεις, αλλά και από τα meetings που έγιναν με τους συντελεστές της εκπομπής.

Κανείς τους δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του και ο ένας συμπλήρωνε ιδανικά τις ατάκτες του άλλου. Στην πρώτη τους συνάντηση στο στούντιο μάλιστα λίγο έλειψε να τα κάνουν γυαλιά καρφιά από τα γέλια. Ευτυχώς το στούντιο σώθηκε.

Διαβάστε ποιος παρενόχλησε την Τζένη Μπότση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.