Nίκος Μιχαλολιάκος: “Βγάλτε μου τις χειροπέδες”. Έξαλλος [video]

Δείτε στο βίντεο τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να αντιδρά διαμαρτυρόμενος για τη σύλληψη του.

Με φωνές, διαμαρτυρίες και ύβρεις προς τους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους αντέδρασαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τέλεση κακουργήματος και ως εκ τούτου δεν χρειάστηκε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Συνολικά στη λίστα περιλαμβάνονται έξι βουλευτές και 26 στελέχη της Χρυσής Αυγής. Το αδίκημα περιγράφεται ως σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Στο 9σελίδο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζεται ως διευθύνων της οργάνωσης και ο Χρ. Παππάς ως υπαρχηγός. Μάλιστα χρησιμοποιείται γερμανικός όρος για το χαρακτηρισμό.

Η εικόνα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μεταφέρεται σιδεροδέσμιος στα δικαστήρια της Ευελπίδων είναι φωτογραφία που αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, καθώς είναι η πρώτη φορά από το 1974 έως σήμερα που συλλαμβάνεται εν ενεργεία βουλευτής, και μάλιστα αρχηγός κόμματος που βρίσκεται στην Βουλή.

Δείτε καρέ-καρέ τη μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων:

http://www.youtube.com/watch?v=_sATQIP1IqY

Δείτε ποιες οι τελευταίες ενέργειες που έκανε ο γ.γ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.