H Boύλα Παπαχρήστου μίλησε για το περίφημο τιτίβισμα

Γιατί έγραψε εκείνο το tweet η Βούλα Παπαχρήστου; Σκόπευε ποτέ να πολιτευθεί με την Χ.Α. η Βούλα Παπαχρήστου;

“Το θεώρησα σαν παιχνίδι! Όπως ανεβάζουμε οτιδήποτε, έτσι και εγώ ανέβασα αυτό”, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Βούλα Παπαχρήστου και συνέχισε:

“Η θέση μου, η ιδιότητά μου και η ζωή μου, δεν γίνεται να είμαι ρατσίστρια, γιατί συναναστρέφομαι με όλο τον κόσμο, με όλες τις ηπείρους. Έχω σαν είδωλα αθλητές που είναι εκτός Ευρώπης. Ο Πεντρόσο για παράδειγμα που είναι από τη Κούβα! Θαυμάζω επίσης τη Σαβίν, Κουβανή και αυτή επίσης”, συνέχισε η Βούλα Παπαχρήστου.

Για τις φήμες που την ήθελαν να πολιτεύεται με την Χ.Α.: “Αυτό το βγάλαν τα media, δεν με ρώτησε κανένας. Ξύπνησα, πήγα να δω τις ειδήσεις γιατί έπρεπε να παρακολουθώ όλα όσο μπορούσα βέβαια και ξαφνικά βλέπω ότι με πολιτεύουν εμένα και εγώ βασικά, γελούσα. Γελούσα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, να γελάσω ή να κλάψω”, είπε η Βούλα Παπαχρήστου.

Για τις φωτογραφίες της με τον Ηλία Κασιδιάρη η Βούλα Παπαχρήστου κατέληξε: “Εισέβαλαν στη προσωπική μου ζωή, εισέβαλαν παντού” και συνεχίζει “προσπαθώ να είμαι focus σε αυτό που κάνω. Γιατί η δουλειά μου είναι πάρα πολύ δύσκολη, και με έναν δύσκολο άνθρωπο αυτό δεκαπλασιάζεται στο δικό μου αποτέλεσμα”.

Δείτε τι δήλωσε για τον Ηλία Κασιδιάρη η Βούλα Παπαχρήστου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.