Γιώργος Ρουπακιάς: οι αποκαλυπτικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία

Τι αποκαλύπτουν οι συνομιλίες του Γιώργου Ρουπακιά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Διαβάστε τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του Γιώργου Ρουπακιά.

Νέα τροπή στα δεδομένα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ρίχνει η καταγραφή των συνομιλιών της συζύγου του Γιώργου Ρουπακιά.

Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες από την ΕΥΠ η σύζυγος του Γιώργου Ρουπακιά λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μιλά στο τηλέφωνο δυο φορές με δυο διαφορετικά άτομα και κάνει λόγο ότι στο αυτοκίνητο το βράδυ της δολοφονίας ήταν ακόμη τρία άτομα μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της για τα οποία υποστήριξε πως ήταν μακρινοί της συγγενείς.

Ακόμα υπάρχει γραπτό μήνυμα Γ. Λαγού προς τον Ν. Μιχαλολιάκο στις 12:37 τα μεσάνυχτα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Αμέσως μετά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής πήρε στο τηλέφωνο τον Γ.Λαγό.

Σε ανοιχτή γραμμή Μιχαλολιάκος, Λαγός και Πατέλης

Συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο «κοριός» της Αστυνομίας, στις 23:31 της 17ης Σεπτεμβρίου, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του Π.Φύσσα, ο απόστρατος, που στην απολογία του ο Ρουπακιάς είχε υποστηρίξει ότι είναι τυχαίο τηλεφώνημα, τηλεφωνεί στον Ρουπακιά. Τρία λεπτά μετά του τηλεφωνεί πίσω ο Ρουπακιάς. Την επομένη της δολοφονίας ο Πατέλης ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια τηλεφωνεί σε σταθερό στο οποίο φέρεται ως συνδρομητής ο Ν.Μιχαλολιάκος 14 φορές.

Τη βραδιά της δολοφονίας ο Γιάννης Λαγός από τις 21:20 τηλεφωνεί μέχρι και τις 02:40 τα ξημερώματα τηλεφωνεί στον Πατέλη 20 φορές και 14 φορές ο Πατέλης στον Λαγό. Το βράδυ της δολοφονίας ο Λαγός τηλεφωνεί 2 φορές στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης ενώ την επομένη υπάρχουν πολλά τηλέφωνα μεταξύ του Πατέλη και του τηλεφώνου που φέρεται να ανήκει στον Ν. Μιχαλολιάκο.

Ρόλος «επιχειρησιακού αρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να προκύπτει για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη, από τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δράση του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα στοιχεία της υπόθεσης που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται να οδηγούν στον προσδιορισμό του Ηλία Κασσιδιάρη ως «επιχειρησιακού αρχηγού» που φέρεται να είχε την ευθύνη της εκπαίδευσης των μελών της οργάνωσης που θα αποτελούσαν τα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου».

Εξάλλου, από το υλικό των τηλεφωνικών συνακροάσεων τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλία του βουλευτή Γ. Λαγού με τον συνάδελφό του Ηλία Παναγιώταρο και τον αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο.

Διαβάστε τι αποκαλύπτουν τα τηλεφωνήματα του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.