Τζούλια-Ασλάνης: ποια η γυναίκα από την Αλβανία που του σημάδεψε τη ζωή

Ποια η γυναίκα από την Αλβανία με το όνομα Τζούλια, που σημάδεψε τη ζωή του Μιχάλη Ασλάνη;

Μια κοινή συνέντευξη και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, ίσως ρίξουν τελικά φως στα αίτια του άδοξου τέλους του μεγάλου Έλληνα σχεδιαστή, Μιχάλη Ασλάνη. Η κοινή συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη με την υιοθετημένη κόρη του Τζούλια (αλβανικής καταγωγής) που δόθηκε το 2005 στο σπίτι του στη Μύκονο, είναι τα μοναδικά ντοκουμέντα, με τη γυναίκα που φέρεται να έπαιζε σημαντικό ρόλο τα τελευταία 15 χρόνια στη ζωή του, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τη διαχείριση των οικονομικών του.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγε τότε ο Έλληνας σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, το 1996 αποφάσισε να βαφτίσει τη μικρή Αλβανίδα και παράλληλα να την κάνει ψυχοκόρη του, με σκοπό όταν μεγαλώσει να αναλάβει τις επιχειρήσεις του, πράγμα που όπως φαίνεται έκανε. «Την Τζούλια που της έδωσα και το όνομα της μητέρας μου, τη βάφτισα πριν από 10 χρόνια (1996).

Το κορίτσι από την Αλβανία, το οποίο μεγάλωσε σαν δικό του παιδί και άδικα κατηγόρησαν ότι ήταν μια από τις γυναίκες αράχνες που τον έφεραν σε αυτή την δεινή οικονομική κατάσταση, έφτασε στον Ναό την ημέρα της κηδείας, συνοδεία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία άντρα και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Όπως σας είχαμε πει, η 22χρονη Τζούλια ήταν το άτομο, που έλαβε το τελευταίο μήνυμα από τον σχεδιαστή.

«Αγαπημένη μου Τζούλια. Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο, και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ…» της είχε γράψει.

Διαβάστε ποια είναι η συγκλονιστική επιστολή του Μιχάλη Ασλάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.