Τι βρήκανε σε ένα από τα κοντέινερ του καταζητούμενου εφοπλιστή Πάλλη

Τι άλλο βρήκανε σε ένα από τα κοντέινερ του καταζητούμενου εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη που φέρεται να έχει σχέσεις με την Χρυσή Αυγή;

Ανδρες του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν σήμερα έρευνες σε δύο κοντέινερ με παραλήπτη τον φυγόδικο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη,τα οποία βρίσκονται στο Τελωνείο του Πειραιά.

Στα κοντέινερ βρέθηκαν ένα καναδέζικο αντιαεροπορικό όπλο του 1940 και ένα αυτοκίνητο-αντίκα μάρκας Chevrolet.

Η έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με βάση αυτοτελή δικογραφία για την προέλευση των όπλων και των αρμάτων μάχης που βρίσκονται στο μουσείο που διατηρεί ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης στα Μεσόγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα που έγινε την Τρίτη διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με βάση αυτοτελή δικογραφία για την προέλευση των όπλων και των αρμάτων μάχης που βρίσκονται στο μουσείο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στα Μεσόγεια.

anastasios-pallis-antiaeroporiko-chrisi-augi 2

Την υπόθεση θα αναλάβει τακτικός ανακριτής, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να ασκήσει δίωξη για οπλοκατοχή ο εισαγγελέας υπηρεσίας -ακολουθώντας την αυτόφωρη διαδικασία- τόσο εναντίον του επιχειρηματία όσο και εναντίον του φύλακα των οικιών.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε αργά το βράδυ ότι διενήργησε έρευνες στην κατοικία του φυγόδικου επιχειρηματία στην περιοχή της Βούλας Αττικής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

anastasios-pallis-antiaeroporiko-chrisi-augi 3

Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο και δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

Επίσης, εξήντα μαχαίρια διαφόρων τύπων -πεταλούδες- στιλέτα, δέκα διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser.

Σε βάρος του ημεδαπού επιστάτη της έπαυλης σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

anastasios-pallis-antiaeroporiko-chrisi-augi 4

Δείτε τα φρικιαστικά ευρήματα στη βίλα του Αναστάσιου Πάλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.