Χρήστος Σαλλής: ποιος ο “πατέρας” Ρομά της 4χρονης Μαρίας

Δείτε τον πατέρα Ρομά της 4χρονης Μαρίας. Ποιος είναι ο Χρήστος Σαλλής που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της 4χρονης Μαρίας.

Στο φως φέρνει το zougla.gr τη φωτογραφία του 39χρονου Ρομά που ισχυριζόταν ότι είναι ο πατέρας της 4χρονης Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις ημέρες που ο 39χρονος Χρήστος Σαλλής υπηρετούσε στον στρατό.

Το ζευγάρι (Χρήστος Σαλλής και Ελευθερία Δημοπούλου) βρίσκεται αυτήν την ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο πατέρας υποστήριξε ότι το παιδί το υιοθέτησε με τη συνδρομή του Βούλγαρου Ρομά, φίλου της βιολογικής μητέρας του, και τόνισε πως, εάν τον άφηναν ελεύθερο, θα οδηγούσε την ΕΛ.ΑΣ. στους φυσικούς γονείς της μικρής. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος στην υιοθεσία και ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου. 0000r02ew1rew2

Οι συνήγοροι υπεράσπισής τους ζήτησαν να αλλάξει η κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και να κατηγορηθούν για παράνομη υιοθεσία.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου αιτήματος είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί, για ένα τέταρτο περίπου η απολογία του 39χρονου Χρήστου Σαλλή, αλλά τελικά, το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε άμεσα, καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, απαιτείται η έκδοση βουλεύματος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Σε βάρος των δύο Ρομά έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε τι δηλώνουν οι Ρομά «γονείς» και «συγγενείς» για την μικρή 4χρονη Μαρία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.