Εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν: ποιος ο άνδρας που αναζητά η αστυνομία

Ποιος είναι ο άνδρας που αναζητά η αστυνομία σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν από το ξενοδοχείο της Πορτογαλίας πριν έξι ολόκληρα χρόνια;

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν από το ξενοδοχείο της Πορτογαλίας όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της και η αστυνομία δεν σταματά να ψάχνει!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός υπόπτου. Οι φωτογραφίες αυτές, φτιάχτηκαν βάσει των καταθέσεων δυο μαρτύρων που θεωρούνται πρόσωπα «κλειδιά» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της μικρής Μαντλίν.

Πρόκειται για έναν λευκό άνδρα, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, με καστανά κοντά μαλλιά και μετρίου ύψους.

Αυτός θεωρείται το πρόσωπο-κλειδί για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, το 2007, από το θέρετρο Πράγια ντα Λουζ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η αστυνομία τον αναζητά για να τον ανακρίνει.

Υπενθυμίζεται ότι τότε, η μικρή Μαντλίν ήταν τριών ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ύποπτος εθεάθη κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας ΜακΚαν το βράδυ που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Μάλιστα, την Δευτέρα το βράδυ στο BBC η εκπομπή Crimewatch θα προβάλλει ρεπορτάζ σχετικό με την υπόθεση, αλλά θα προβάλλει και μια αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Δείχνει τους γονείς της μικρής Μαντλίν να φεύγουν από το δωμάτιο για το κοντινό εστιατόριο και κάποιον να παίρνει τη Μαντλίν από το κρεβάτι της.

Δείτε το πρόσωπο του άνδρα που καταζητείται για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν:

2

Δείτε ποια είναι η νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.