Γιατί κλείδωσαν ελεγκτές στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Καταπέλτης ο Άδωνις [video]

Γιατί κλείδωσαν ελεγκτές του υπουργείου Υγείας στο νοσοκομείο Κέρκυρας; Τι ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το γεγονός αυτό;

Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά στο Νοσοκομείο Κέρκυρας ανάμεσα σε ελεγκτές του υπουργείου Υγείας και εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δύο ελεγκτές του υπουργείου όταν έφτασαν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους εργαζόμενους οι οποίοι τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Μάλιστα σχετική ανακοίνωση έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο του ALPHA

http://www.youtube.com/watch?v=ucY2P5j6pzk

Ωστόσο, λίγο μετά ο έλεγχος ξεκίνησε, παρουσία εισαγγελέα και αστυνομικής δύναμης ενώ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε εντολή στον διοικητή του νοσοκομείου να κάνει έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες.

«Αυτό το απεχθές γεγονός με αναγκάζει να έχω διατάξει ήδη επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση και δηλώνω από τώρα ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου θα τεθούν από εμένα, αμέσως μετά τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε αυτοδίκαιη αργία», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτσι λοιπόν, το ενδεχόμενο της απόλυσης θα αντιμετωπίσουν όσοι υπάλληλοι του νοσοκομείου Κέρκυρας προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τους ελεγκτές του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να διενεργήσουν έλεγχο.

Διαβάστε τα τελευταία δραματικά λόγια του 29χρονου αυτόχειρα στο Ρίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.