Ελένη Μενεγάκη: τι δήλωσε για τη δικαστική διαμάχη με το Λάτσιο

Τι δήλωσε για την εγκυμοσύνη και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της η Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε τη συνέντευξη του People.

Παρόλο που όλα φαίνονται να έχουν μπει στο δρόμο τους, τόσο σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική και οικογενειακή ζωή της Ελένης Μενεγάκη, υπάρχει ένα μικρό «αγκάθι» που κατά πάσα πιθανότητα θα την απασχολήσει στο μέλλον.

Η επικείμενη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, τον ερχόμενο Δεκέμβριο, είναι κάτι που «κοστίζει» στην εσωτερική της ηρεμία.

Το People ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να επαληθεύσει ή να διαψεύσει τόσο τις συγκεκριμένες πληροφορίες όσο και εκείνες που αφορούσαν μια πιθανή πρόσφατη εγκυμοσύνη της. Εκείνη, με ειλικρίνεια και χωρίς να διστάζει, είπε: «Δεν ισχύει ούτε η εγκυμοσύνη ούτε η αποβολή, ούτε η παρούσα ούτε οι προηγούμενες, όπως έχει κατ’ εξακολούθηση γραφτεί. Σε ό,τι αφορά στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου, ναι, υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο». Τα προς επίλυση θέματα, πάντως, δεν έχουν να κάνουν με το διαζύγιό τους, το οποίο εκδόθηκε το 2010, ενώ λανθασμένες εκδοχές συνεχίζουν να δημοσιεύονται στα έντυπα, καθώς το καθένα φτιάχνει το δικό του σενάριο.

Η Ελένη Μενεγάκη, στα 22 χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση, ξέρει πλέον καλά πως πάντα θα υπάρχουν φήμες ή και αμφισβητήσεις. «Ας συνεχίσουν να με αμφισβητούν. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή είναι ένας αγώνας, μια μάχη, κι εγώ έχω μάθει να παλεύω» λέει στο People. Κι έτσι ακριβώς θα συνεχίσει να ζει.

Βασιζόμενη στις δυνάμεις και στο ένστικτό της. Ευτυχισμένη και πλήρης δίπλα στο σύντροφό της και απόλυτα αφοσιωμένη στα τρία παιδιά της. Στην περίπτωσή της, πράγματι το σύμπαν μοιάζει να έχει συνωμοτήσει ώστε όλα τα κομμάτια στο παζλ της ζωής της να έχουν «κουμπώσει» αρμονικά το ένα δίπλα στο άλλο.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με ανοιχτό φερμουάρ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.