Πόσα εκατ. ευρώ για τον Μέσι. Μυθική πρόταση

Πόσα εκατομ. ευρώ ήταν η πρόταση για τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα; Διαβάστε την μυθική πρόταση που έγινε στο Μέσι και πόσα εκατ. ευρώ είναι το ετήσιο κασέ του.

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι τρεις προτάσεις-σοκ για την πώληση του Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, με μία εξ αυτών να ανέρχεται στα 250 εκ.υρώ.

Σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι προχώρησε η “Mundo Deportivo”. Σύμφωνα με το καλανικό μέσο, η Μπαρτσελόνα απέρριψε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τρεις προτάσεις για το “Νο 10” με μία από αυτές να προέρχεται από σύλλογο με σπόνσορα την Adidas ο οποίος έδινε 250 εκ.ευρώ για την απόκτηση του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει πως η πρόταση προσέκρουσε σε τοίχο, τόσο από την πλευρά του Μέσι όσο και της διοίκησης των “μπλαουγκράνα”, με τον τετράκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να ετοιμάζεται για επέκταση του συμβολαίου του πριν το τέλος της σεζόν.

Οι φήμες κάνουν λόγο μάλιστα για ένα πλουσιοπάροχο νέο συμβόλαιο, βάσει του οποίου ο Μέσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη με 20.000.000 ετήσιο κασέ, τρία παραπάνω δηλαδή από όσα παίρνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε πώς μπορεί ο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι να σχετίζεται μ’έναν έμπορο ναρκωτικών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.