Δημοσιεύτηκε το βίντεο που δείχνει τον μικρό Μπεν στην Κύπρο [vid]

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον μικρό Μπεν στην Κύπρο και έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό που ενδέχεται να είναι ο μικρός Μπεν σε πανηγύρι σε Ιερό Ναό της Κύπρου.

Το βίντεο με τον νεαρό που θεωρείται να είναι ο μικρός Μπεν είχε γυριστεί από δικηγόρο τον περασμένο Απρίλιο.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε νησί, κατά τη διάρκεια πανηγυριού ιερού ναού. Πολύ ευκρινώς απεικονίζεται μια οικογένεια Τσιγγάνων μαζί με τον ηλικίας περίπου 24 ετών κοντοκουρεμένο κατάξανθο “γιο” τους που ενδεχομένως είναι ο μικρός Μπεν.

Η οικογένεια δεν φορά τα ρούχα που συνηθίζουν οι Ρομά ενώ, όπως εκμυστηρεύτηκε αστυνομική πηγή, η εν λόγω οικογένεια δεν είναι από αυτές που περιφέρονται ή μένουν σε καταυλισμούς, αντιθέτως πρόκειται για σχετικά ευκατάστατο οικονομικά ανδρόγυνο Ρομά που διαμένει σε κανονικό σπίτι στον οικισμό του νησιού.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον πολύ πιθανόν μικρό Μπεν:

Η ίδια η μητέρα του, μιλώντας στην Daily Mail υποστήριξε πως ο νεαρός στο βίντεο μοιάζει πολύ με τα σκίτσα που έχει δώσει η Ιντερπολ για το πώς θα είναι σήμερα σε ηλικία 24 ετών, ο μικρός Μπεν.

Για την υπόθεση του μικρού Μπεν εξάλλου έχουν κινητοποιηθεί και οι Κυπριακές αρχές οι οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν την οικογένεια που απεικονίζει το βίντεο.

Δείτε τι έλεγε ο παππούς του για την εξαφάνισή του Μπεν Νίνταμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.