Η Γερμανού ξανάρχεται: πρεμιέρα με το νέο τεκνό της, Μάνο Ιωάννου [vid]

Δείτε βίντεο από την πιπεράτη πρεμιέρα της εκπομπής “Η Γερμανού ξανάρχεται” με τον νέο σύντροφο της Ναταλίας, Μάνο Ιωάννου, να γδύνεται στο πλατό.

Πρεμιέρα έκανε στη νέα εκπομπή της η δημοφιλής παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού παρέα με πέντε άνδρες να γδύνονται στο πλατό, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφος της.

Στην πρεμιέρα του Η Γερμανού ξανάρχεται εμφανίστηκε η ομάδα από την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», στο επιτελείο της οποίας ανήκει και ο νέος αγαπημένος της Ναταλίας Γερμανού, ο γοητευτικός νεαρός ηθοποιός Μάνος Ιωάννου!

Στη νέα εκπομπή της, Η Γερμανού ξανάρχεται στον ΑΝΤ1, η Ναταλία έχει καλέσει πρόσωπα αγαπητά, δημοφιλή, πετυχημένα, θα πρωταγωνιστήσουν στο καινούργιο talk show που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις, σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, χιούμορ, άγνωστες ιστορίες, «πιπεράτες» ερωτήσεις, αποκαλυπτικές απαντήσεις αλλά και συγκίνηση.

Η Ναταλία Γερμανού πήρε μεταγραφή από το κανάλι του Alpha για τον ΑΝΤ1, θα προσκαλεί στο στούντιο κάθε φορά κι έναν celebrity, ο οποίος θα πρέπει να «επιβιώσει» από τις δοκιμασίες και τις εκπλήξεις που τον περιμένουν στο πλατό.

Πρώτοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα του Η Γερμανού ξανάρχεται ήταν οι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος λέγεται ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη πριν λίγες μέρες και φυσικά ο Μάνος Ιωάννου, πρωταγωνιστές της τολμηρής θεατρικής παράστασης «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη της Αθήνας.

Δείτε στο βίντεο πώς ξεκίνησε η πρεμιέρα του Η Γερμανού ξανάρχεται:

Δείτε ποια η απίστευτη γκάφα της Ναταλίας Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.