Αυτή είναι η άτυχη πολιτεύτρια που έπεσε θύμα κλοπής 1 εκατ. ευρώ

Ποια είναι η άτυχη πολιτεύτρια που έπεσε θύμα κλοπής 1 εκατ. ευρώ; Τι ήταν τα κλοπιμαία; Τι αναφέρει η αστυνομία για τον τρόπο που κλάπηκαν τα κλοπιμαία;

Θύμα καλά οργανωμένης διάρρηξης υποστηρίζει πως έπεσε η υποψήφια βουλευτής του “έτοιμου για φυλακή” Πάνου Καμμένου των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία δήλωσε πως οι ληστές της απέσπασαν λεία που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Η διάρρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη στο σπίτι της Μιντιλόγλι Αχαΐας και η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρει πως μπαίνοντας στο σπίτι της διαπίστωσε ότι της είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο όπου τοποθετούσε τα κοσμήματα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Εκτός από τα κοσμήματα της κ. Αναγνωστοπούλου, στο εσωτερικό υπήρχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στο χρηματοκιβώτιο ήταν τοποθετημένα χρυσά και μαργαριταρένια περιδέραια, χρυσά ρολόγια και γενικότερα κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες διέθεταν άριστη πληροφόρηση και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν να διαπιστώσουν τις πιθανές «διαρροές» στην πληροφόρηση σε σχέση με τα κοσμήματα που εντοπίστηκαν.

Η Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου στις τελευταίες εκλογές είχε καταταγεί δεύτερη με τους ΑΝΕΛ , ενώ ήταν αντιπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή και ιδιοκτήτρια εταιρείας εισαγωγών εξαγωγών από Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το βιογραφικό της και είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ.

Η νεαρή πολιτικός Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου, λένε οι πληροφορίες πως πρόκειται για ένα διαμάντι από άποψη χαρακτήρα και είναι φανατική αντιμνημονιακή και αγωνίστρια του κόμματος των ΑΝΕΛ. Είναι απόφοιτη Λυκείου και εχει εργαστεί στην wind. Aναλυτικά στο βιογραφικό της γράφει:

“Προϋπηρεσία Αντιπρόσωπος εταιρίας Wind στα εταιρικά προγράμματα στη Δυτική Ελλάδα από το 1999 έως σήμερα. Από το 2000 έως και σήμερα ιδιοκτήτρια εταιρίας εισαγωγών εξαγωγών από Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία και γραφείο στη Σαουδική Αραβία. Ιδιοκτήτρια δυο καταστημάτων Wind στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Υπεύθυνη καταστημάτων και εξωτερικών πωλητών από 2000 έως και σήμερα. Σπουδές Απόφοιτη λυκείου, ολοκλήρωση σεμιναρίων μάρκετινγκ, διαχείρισης ανθρώπινου Δυναμικού. Μέλος συντονιστικής επιτροπής του πολιτικού κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες”

Διαβάστε ποιος βουλευτής έπεσε θύμα κλοπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.