Ζαγοράκης: η κίνηση-ματ για τον “χωρισμό” με Λίλη

Ποια η κίνηση-ματ που έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενάντια στις φήμες για τον χωρισμό με την Ιωάννα Λίλη;

Τις τελευταίες μέρες ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη έχουν μπει… στο μάτι του κυκλώνα, με τα δημοσιεύματα να θέλουν το γάμο τους να περνά σοβαρή κρίση.

Η Λίλη πριν λίγες μέρες διέψευσε κατηγορηματικά τα περί χωρισμού, αλλά οι φήμες δεν είπαν να κοπάσουν.

Αντίθετα, την περασμένη Κυριακή (14/10), αλλά και Δευτέρα (15/10) η Espresso με δημοσιεύματα της έκανε λόγο για… άγριο τέλος στο γάμο τους.

Και τα δημοσιεύματα αυτά έκαναν το γύρο του διαδικτύου και των media γενικότερα. Και μπορεί άτομα από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, όπως ο Χάρης Σιανίδης να επέμεναν ότι δεν ισχύει καμία κρίση και χωρισμός, οι φήμες δεν έλεγαν να σταματήσουν. Έτσι, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να αναλάβει δράση και να σταματήσει μία και καλή τα κακόβουλα σχόλια που μόνο κακό κάνουν στην οικογενειακή ηρεμία τους.

Έτσι, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρώην κάπτεν της Εθνικής, γνωστοποιεί ότι έκανε μήνυση στην εφημερίδα Espresso, για τα αδιάντροπα ψεύδη στις δύο εκδόσεις της. Μάλιστα, την ανακοίνωση υπογράφουν από κοινού Ζαγοράκης και Λίλη, δίνοντας – θέλουμε να πιστεύουμε – ένα οριστικό τέλος στην ιστορία του… χωρισμού και της κρίσης.

Η ανακοίνωση του Ζαγοράκη, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του:

«Σήμερα 16 Οκτωβρίου 2013 οι πληρεξούσιοι δικηγόροι μας, υπέβαλαν μήνυση, κατ’ εντολή μας, στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλη/κών Θεσσαλονίκης, εναντίον όλων όσων ευθύνονται, σύμφωνα με το νόμο, για τα δημοσιεύματα στην εφημερίδα Espresso (Κυριακάτικης έκδοσης 13/10 και Δευτέρας 14/10) που αναφέρονται στον πυρήνα της ιδιωτικής προσωπικής και οικογενειακής μας ζωής, και περιέχουν αδιάντροπα ψευδή και ανύπαρκτα γεγονότα ή περιγράφουν φανταστικές καταστάσεις, που βλάπτουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπειά μας ως προσώπων, γονέων και συζύγων. Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με τους συκοφάντες μας, ούτε θα παρεκκλίνουμε από τα όρια της ιδιωτικότητας της προσωπικής και οικογενειακής μας ζωής, την οποία οφείλουν όλοι να σεβαστούν ή, τουλάχιστον, να απέχουν από την απρόκλητη παραβίασή της. Απευθυνθήκαμε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή αξιώνοντας την προστασία της πολιτείας από τον ιταμό, κατασκευασμένο και κατάφωρα συκοφαντικό περιεχόμενο των δημοσιευμάτων της εφημερίδας Espresso, επιφυλασσόμενοι κάθε άλλου νόμιμου δικαιώματός μας».
Θόδωρος Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλη

Διαβάστε τι οδήγησε στον χωρισμό του Ζαγοράκη με τη Λίλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.