Πόλεμος Κουρουμπλή – Άδωνι: Βαριές κουβέντες και χαρακτηρισμοί [video]

Δείτε τις απίστευτες βαριές κουβέντες και τους σοβαρούς χαρακτηρισμούς μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε σήμερα στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά της συζήτηση επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υγεία.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας και είπε ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος της αύξησης της τιμής ορισμένων φαρμάκων και άφησε να εννοηθεί ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα. Επίσης είπε ότι θα μείνει γνωστός σαν υπουργός των ράντζων.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Κουρουμπλή είπε: «είστε κοινός συκοφάντης» και υποστήριξε ότι έχουν μειωθεί οι τιμές σε 700 φάρμακα. Επίσης συμπλήρωσε: «εσείς ως ανεύθυνος που είστε έρχεστε στη Βουλή και κάνετε λασπολογία».

Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η μείωση των πληθυσμιακών κριτηρίων ήταν μνημονιακή υποχρέωση και προκάλεσε την αντίδραση ιατρικών ομίλων.

«Μήπως είστε ο εκπρόσωπος των μεγάλων ιατρικών ομίλων, μήπως εσείς τα παίρνετε τα λεφτάκια;» αναρωτήθηκε και κατέληξε: «Ντροπή σας!»

Επίσης, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε στον κ. Κουρουμπλή ότι το πρώτο μνημόνιο το ψήφισαν μαζί, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχετε ένα ίχνος αυτοκριτικής».

Δείτε το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=gSy4ROupXAs

Δείτε πώς η μάνα του Γέροντα συγκίνησε on air τον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.