Δημοσκόπηση Αlco: ποιο κόμμα με προβάδισμα 22,5%. Μάχη

Ποιο κόμμα προηγείται με προβάδισμα 22,5% στη δημοσκόπηση της Alcο για εφημερίδα; Ποια τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Alco;

Mετά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Αlco, οριακή πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Συγκεκριμένα, στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Αlco στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 22,5% έναντι 22,1% της ΝΔ ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται στην έρευνα η Χρυσή Αυγή με 8,8%.

Ακολουθούν, στη δημοσκόπηση Αlco οι ΑΝΕΛ με 5,3% το ΠΑΣΟΚ με 5,1%, το ΚΚΕ με 4,2%, η ΔΗΜΑΡ με 3,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,7% και η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου με 1,1%. Ενδεικτικό είναι επίσης ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων της δημοσκόπησης Αlco αγγίζει το 9,5% ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 5,3% των ερωτηθέντων.

1Καταλληλότερος για την πρωθυπουργία θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 34% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 27%. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι το 45% της δημοσκόπησης Αlco θεωρεί ότι κανένας από τους δύο δεν βγήκε κερδισμένος στην μεταξύ τους αντιπαράθεση στη βουλή. Παράλληλα, το 57% κρίνει ως λανθασμένη την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής.

Δείτε ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Pulse RC.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.